Nihil Carius Humano Generi Est Liberum (Livius 59 p. n. l. - 17 n. l.)

CD Vigyázz az úton!


KÖZLEKEDÉSI JÁTÉK – OKTATÁSI SEGÉDESZKÖZ AZ 1. ÉS 2. FOKÚ ÁLTALÁNOS ISKOLÁK DIÁKJAINAK KÖZLEKEDÉSI NEVELÉSÉHEZ

 

 Figyelem, újdonság a piacon, segédeszköz a gyermekek játékos közlekedési nevelésének oktatásához.

 

A CD ára 2 000 Ft. Az ár magában foglalja a postai és a csomagolási költségeket is.

Több darab rendelése esetén az ár darabonként 1 800 Ft. Az ár magában foglalja a postai és a csomagolási költségeket is.

«  Rendelje meg a CD-t »

Engedjék meg, hogy ajánlattal forduljunk Önökhöz az „Vigyázz az úton!“ nevű CD megvásárlására, mely mint oktatási segédeszköz segítséget nyújthat Önöknek a diákok közlekedésbiztonsági oktatásában, szórakoztató formában, javítani tudásukat a közúti közlekedési magatartásról és növelni biztonságukat.

     Ez a CD a TERRA GRATA n.o., közhasznú társaság kezdeményezéseként jelent meg, mely társaság már hosszabb ideje foglalkozik a gyermekek és az ifjúság közlekedésbiztonsági nevelésének problematikájával. Tanároknak készült, és mindenkinek, aki részt szeretne venni a gyermekbalesetek csökkentésében útjainkon. A gyermekek a közlekedésbiztonsági órákon okulnak és vetélkednek egymással. A tanárok áttekintést nyernek tanulóik biztonságos közúti közlekedési magatartási tudásszintjéről.

Az „Vigyázz az úton!“ CD tartalmazza az összes általános gyalogos és kerékpáros magatartási helyzetet a közúti közlekedésben, melyek játékos formában kerültek feldolgozásra, kiértékelési lehetőséggel:
- Első fok: játékos vetélkedő Út az iskolába
- Másodfok: játékos vetélkedő Kerékpáros közlekedés
- mindenki: nem vetélkedő játék az útjelző-táblákkal PEXESO

Rövid bemutatók:

Tudjuk, hogy gyermekeink élete és egészsége Önöknek is kiemelten fontos.

 

Partneri